måndag 17 oktober 2011

Halksockor till barn med bra halkskydd

Jag har sagt det förut, men säger det gärna igen. Det är skillnad på strumpor och strumpor. Det gäller även halksockor till barn. När man köper ett par halksockor, vill man förstås att de ska sitta bra, men man vill förstås också att halkskyddet ska fungera även efter att man tvättat sockarna.

Jag har hört många föräldrar som tycker att det är onödigt att köpa halksockar eftersom halkskyddet ändå försvinner i tvätten. Det är ju jättetråkigt. Har man barn som älskar att springa runt är det förstås kanon med halkskydd. Det förhindrar så många olyckor.

Jag har ju själv tre barn, varav mitten barnet har väldigt mycket spring i benen, så jag vet vad ett par bra halksockar betyder. Vi har bara kört med sockcompagniets halksockar. De har så bra halkskydd att vissa  har till och med kunnat ärvas från ett syskon till ett annat med samma goda antihalk.

http://www.laba.se/ har vi halksockar till barn med flera olika roliga motiv och mönster. Eller vad sägs om dessa:

Vi vet att barn är olika och därför försöker vi variera utbudet och ha många olika antihalksockar. Utöver de du ser på bilden, finns det därför både hästar och farliga djur för att nämna några.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar