onsdag 5 september 2012

Supi strumpklämman


Tänk att en liten liten sak av plast kan göra så stor skillnad som strumpklämman gör. 
Att ta hand om tvätt är inte min favoritsyssla. Visst är det trevligt med rena kläder, men när man som jag har tre barn som envisas med att fylla tvättkorgen hela hela tiden, då ledsnar man ganska snart. Inte är det roligare att sortera och vika tvätten när man väl fått den ren. 

När jag såg strumpklämman första gången, tyckte jag den var lite dyr. Ungefär fyra kronor för en liten plastbit. Men det visade sig att den var värd betydligt mycket mer. Jag la ett gäng vid duschen och informerade hela familjen om hur den fungerar. 

Så fort man tagit av sig sina strumpor och ska lägga dem i tvätten, sätter man först på en strumpklämma. Sedan är det fritt fram att lägga dem bland alla annan tvätt. 

Alla tyckte det var spännande i början, vilken färg ska man välja... när ny-börjar entusiasmen lagt sig så var det redan en vana att sätta på klämman på strumporna.  Och för mig som sköter tvätten var det som en skänk från ovan. Nu slipper jag det som är tråkigast av allt med tvätten - strumpsorteringen. 

Strumporna hänger ihop från tvättkorgen, in i maskinen, upp på tork ställningen och när strumporna är torra, då tar jag av klämman och lägger den med de andra samtidigt som jag viker ihop strumporna. Nu behöver jag inte längre ägna en evighet åt att leta efter strumpor som ska passa ihop. Det är så skönt att äntligen kunna minska ner på tiden med tvätten. 

Nu finns äntligen Supi strumpklämmorna i lager igen. Vi har testat lite olika, men Supi klämman är bäst och under dagen kommer de att komma in i nya delen av Labas butik. Till strumpklämmorna...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar