onsdag 3 oktober 2012

Många bitar

Många bitar har nu fallit på plats i nya butiken. Lite av det har dessutom smittats över till Labas andra blogg, http://laba.se/bloggen/. Nämligen samma design :)

Nu finns alla betalningsfunktioner installerade och klara. En kund hade vänligheten nog att prova dessutom och det fungerade finfint. Nu kan du välja mellan Klarna faktura, Payson faktura, Payson kortbetalning, Payson bank (vissa banker), Paypal kortbetalning och förskottsinbetalning till vårt bankgiro. Så många alternativ har vi aldrig tidigare haft, men det är en service som vi hoppas att du gillar.

Vi har också fyllt på med flera av produkterna från gamla butiken. T.ex. Salming Kalsonger. Flera är på gång och även några helt nya produkter. Faktiskt ett helt nytt märke är på väg in.
Du hittar alla Salming produter här....

Eftersom vi haft efterfrågan på prenumerationer har vi valt att på prov att åter ha det i utbudet. Nu kan du prenumerera på Klassiske Kent, Färgstarka Fredrik eller kanske Romantiska Rosa. Alla prenumerationspaket innehåller två par strumpor och kostar 99:-. Prenumerationspaketen hittar du här....
Prenumerationspaketet Klassiske Kent

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar