fredag 24 augusti 2012

Ingen hjälp

För ungefär ett år sedan bytte Laba butikssystem. Vi ville ha en lite modernare butik. Det vi fick var mycket riktigt en lite modernare butik, med snyggt bildspel på förstasidan och en ny trevlig design.

Företaget vi köpte tjänsten av verkade seriösa och trevliga. I alla fall till den dagen då vi betalat fakturan för det arbete de gjort. Sedan tog det stopp. Vi var inte nöjda och påpekade vissa detaljer som hade blivit lite tokiga. Nu, ett år senare har vi fortfarande inte fått hjälp med en del grundläggande saker och ger nu helt enkelt upp.

Även om vi hade fått hjälp med de saker vi vill, så kvarstår ändå problemet när vi ska administrera butiken. Omständligt och om man gör fel, så riskerar man att förlora vissa funktioner på startsidan.

Jag vill inte hänga ut företaget i frågan, för de har säkert många nöjda kunder, men vi håller just nu på att byta till något annat.

Så här ser sidan ut idag:

Mer information om den nya butiken kommer att komma framöver. Just nu håller jag på att se över utbudet lite. Eventuellt kommer det att bli vissa förändringar av utbudet också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar