fredag 23 november 2012

Snabba leveranser

Vi försöker verkligen att leverera snabbt. Vet själv hur det är när man beställer något på nätet. Man vill ju helst ha det innan man klickat på köpknappen :). Därför är det väldigt roligt när det spontant dyker upp mail från kunder som tycker att det är snabba leveranser. Det här mailet kom från Kristofer i måndags:

Tack så mycket för den snabba leveransen.

Särskilt viktigt med snabba leveranser är det vid högtider som t.ex. jul. Många är sent ute när de ska handla julklappar. På nätet är det smidigt att handla julklappar eftersom man kan beställa när man vill på dygnet och dessutom slipper trängas med alla andra som är sent ute. Just vid jul kör vi iväg till posten en gång extra för att kunna få iväg så många paket som möjligt, trots att de är sent beställda.
Bäst är det förstås om du beställer dina julklappar redan idag. Då hinner du i lugn och ro slå in dem i något fint juligt papper också.

Kristofer som uppskattade den snabba leveransen beställde bambu kalsonger. Det kanske kan vara ett julklappstips?! Alla våra bambu artiklar är väldigt uppskattade och är dessutom en julklapp till miljön samtidigt som det är en julklapp till någon du tycker om. Bambu underkläder är nämligen mer miljövänliga än underkläder gjorda av t.ex. bomull eftersom bambun odlas helt utan bekämpningsmedel.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar