tisdag 4 december 2012

Tråkig leverantör

I förra veckan beställde jag hem lite flera av strumpbyxorna med halkskydd under foten till barn. Valde ut en modell som jag tyckte var lite rolig. Ville ha hem dem i storlek 80 och 90.
Nu har lådan äntligen kommit. Men när jag öppnar kartongerna och ska gå genom allt, vad får jag se...? Jo, som vanligt från den leverantören har det blivit fel. Vet inte hur många gånger jag har sagt åt dem att det blivit fel. Tyvärr verkar det inte hjälpa.
Den här gången fick jag endast en påse med 10 par av de strumpbyxorna jag ville ha i storlek 80. De andra har de själv valt ut en helt annan modell, en modell som jag redan har i lager.... Suck!!

Nåja, det finns i alla fall 10 par nya i storlek 80 som jag ska försöka lägga ut i webbshoppen idag. Bland annat de här som jag hoppades få många av:


Tror inte det finns någon färg som inte finns representerade på de här strumpbyxorna. De passar dessutom lika bra till kille som till tjej. Väldigt synd att jag bara har dem i begränsad mängd. Vill du beställa av de här strumpbyxorna med halkskydd, får du vara snabb. Strumpbyxorna går väldigt bra just nu. De här och alla andra strumpbyxor till barn hittar du här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar