onsdag 19 december 2012

Mycket i jul

Oj oj oj... vilken julförsäljning det har blivit i år. Kul, men jag var faktiskt inte riktigt beredd på att det skulle bli så här mycket.

Vi brukar ju frankera alla försändelser med vår frankeringsmaskin. Det är vanligtvis väldigt smidigt. Men under december månad har vi skickat ovanligt många paket. Så många att det förinbetalda portot tagit slut långt innan vi var beredda. Nu har vi såklart betalat in nytt, men det tar ett par dagar innan det är klart. Därför har en del paket blivit skickade med gamla vanliga frimärken. Det fungerar såklart också. Det är alltså inte bara mycket att göra för att det är många som beställer, det blev extra mycket eftersom det ska klistras frimärke på varje påse, vilket tar lite längre tid.

Har du inte beställt julklappar än, så finns det fortfarande chans. Alla beställningar som är betalda med kort eller Klarna Faktura innan klockan 12:00 imorgon torsdag 20/12, ska komma fram innan jul.Behöver du julklappstips? Jag har två som funkar till de flesta.

1. Strumpklämmor. Det är en smart liten uppfinning som hjälper till att hålla ordning på strumporna i tvätten.

2. Tåstrumpor. Strumpor är ju en klassisk present, men tåstrumpor gör att det blir lite roligare. Dessutom ger du inte bara strumpor när du ger bort tåstrumpor. Tåstrumpor är dessutom omtanke eftersom tåstrumpor är mycket bättre för fötterna än vanliga strumpor. Eftersom våra tåstrumpor finns i en storlek för män och en för dam, behöver du inte fundera på om de passar eller ej. Ska du köpa tåstrumpor till en kvinna, då väljer du en dam modell, så kommer den att passa.God Jul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar